Kan nesten ikke vente på at sesongen skal begynne igjen

Det eneste som er uheldig med ishockey er at det ikke er spesielt mye aktivitet utenfor sesongen. Det er selvsagt trening og slikt, men lite ellers. Derfor blir det lite oppmerksomhet rundt idretten.

 

Heldigvis så finnes det egne nettsider for fans. Spartafans, som meg, kan besøke http://www.spartafans.no/ for oppdateringer. De fleste andre lag har sine egne nettsider. Så det er mulig å holde seg oppdatert.
Likevel, det hadde vært greit å sett mer treningskamper og mer aktivitet også i nyhetene utenfor sesongen.

 

Jeg, i likhet med mange andre fans, mener at det er helt nødvendig med en større profesjonalisering av sporten. Man trenger å kunne tilby et helårig opplegg for flere, ikke minst med muligheter til å trene. I tillegg bør media følge med, dette er jo tross alt en stor sport i mange land vi liker å sammenligne oss med. Det er ingen grunn til at ikke vi skal kunne nå deres nivå. Tross alt har vi ikke gressbaner for fotballen å trene på året rundt, så hvorfor skal mangel på isbaner hindre oss?

Få flere sponsorer på banen og sørg for at vi får helårlige baner å trene på som også har plass til publikum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>